De Mol nadert zijn ontknoping. Wie moet nog net voor de finale naar huis? De Kleedkamer gaat dan weer over de gloriedagen van FC Antwerp. Wie fictie verkiest, kan naar London Spy in een regie van de Vlaming Jakob Verbruggen kijken.

1. LONDON SPY

NPO 2 22.55-0.05 uur

Op zijn ochtendlijke joggingroute ontmoet Alex Danny en ze beginnen een stormachtige relatie. Wanneer Alex plots verdwijnt, raakt Danny in paniek. Wat is er gebeurd? Hij komt erachter dat Alex een geheim agent is. Hij is bovendien niet zomaar verdwenen, maar is omgekomen in lugubere omstandigheden. Danny wil te weten komen wie er achter de dood van Alex zit, maar raakt al snel verstrikt in de giftige wereld van de spionage.

2. DE KLEEDKAMER

Canvas 21.15-22.05 uur

U en ik weten intussen dat FC Antwerp nog eens naar de eerste klasse mag. Toen deze aflevering van de kleedkamer werd opgenomen, was dat nog lang niet duidelijk. Hindert niet, dit gaat over de Europacupfinale van 1993 tegen AC Parma.

3. O.J.: MADE IN AMERICA

Canvas 23.20-1.00 uur

U en ik weten intussen dat O.J. Simpson al twintig jaar in de cel zit; in 1995 maakte hij een vreugdesprongetje toen hij werd vrijgesproken voor de moord op zijn ex-vrouw. Mis het slot van deze ontzagwekkende documentaire niet.

4. DE MOL

Vier 20.35-21.55 uur

Vanavond staat een plaats in de finale van De Mol op het spel. De vier overgebleven kandidaten kunnen de overwinning bijna ruiken, maar nog één iemand moet naar huis. Volgende week weten we wie de winnaar is, wie de verliezer, en wie het spel drie weken heeft gesaboteerd.

5. BLIND GETROUWD

VTM 20.35 - 21.45 uur

Alle Blind Getrouwd-koppels zijn ondertussen drie weken gehuwd en hebben het dagelijks leven hervat. Tot nu toe konden de voorbije weken bij Veerle en Nick niet beter gaan, maar valt Nick ook in de smaak bij zijn schoonfamilie?