Obama’s pikken de draad weer op in Washington
Foto: REUTERS

Er is leven na het Witte Huis: de Obama’s verlaten Washington niet, maar nemen er hun intrek in een Tudorhuis van 762 m². CNN ging na waar u het koppel tegen het lijf zou kunnen lopen.

Het nieuws over een vakantie in Palm Springs en de Britse Maagdeneilanden was amper koud, of de eerste verhuisdozen werden gespot op sociale media:

 

 

De Obama’s lijken klaar voor een nieuw hoofdstuk in de residentiële Kalorama-wijk, waar ze onder andere Ivanka Trump en Jared Kushner tot hun buren mogen rekenen. De villa van de Obama’s zou negen slaapkamers hebben, een grote woonkamer en eetkamer, een mediaruimte en zelfs een suite voor de au pair.

Hoewel de oud-president zou werken aan een boek en de Obama foundation niet in de steek laat, zouden de Obama’s opmerkelijk meer vrije tijd hebben dan vroeger. Nieuwssite CNN zocht enkele gouden tips op voor Obama-spotters op basis van uitspraken die het presidentiële paar in het verleden deed.

Zo acht CNN de kans groot dat Michelle Obama Target als vaste stek zal gebruiken voor boodschappen, en tipt ze ‘Open City’ als mogelijke brunchlocatie. De voormalige presidentsvrouw werd er in 2014 opgemerkt. De Obama’s zouden bovendien grote fans zijn van chef José Andrés en zijn restaurants in DC. De chef deed de catering voor het laatste feestje van het koppel in het Witte Huis.

Ook over mogelijke sportlocaties heeft CNN informatie: zo zou de voormalige first lady al verschillende keren zijn opgemerkt na haar cardiotraining bij SoulCycle, terwijl Woodmont Country Club Barack Obama een uitnodiging zou hebben gestuurd om lid te worden.

Bekijk alle tips op CNN >