Dit is de best geklede man van 2016
Foto: ap
Magazine GQ heeft rapper Drake uitgeroepen tot de best geklede man van 2016. Acteurs Eddie Redmayne en Luke Evans nemen de tweede en derde plaats op het lijstje in.

De Amerikaanse rapper Drake mag niet enkel met Jennifer Lopez aan zijn arm pronken, hij heeft ook nog de titel van best geklede man van 2016 te pakken. De Britse editie van het tijdschrift GQ verkoos de rapper tot de meest stijlvolle man van het voorbije jaar, op de voet gevolgd door de acteurs Eddie Redmayne (vorig jaar helemaal bovenaan de lijst) en nieuwkomer Luke Evans.

'We konden in 2016 niet over Drake praten zonder zijn outfit uit de clip voor Hotline Bling te vermelden', motiveert GQ zijn keuze voor de rapper. 'Drake heeft de laatste jaren heel voorzichtig een eigen stijl ontwikkeld en wil die met andere mannen delen via zijn eigen modelabel OVO (October's Very Own). Het mocht ons dan ook niet verrassen dat zijn laatste grote hit, One Dance, begint met een meisje die hem toezingt met de woorden Baby, I like your style.'

Ook de Canadese premier Justin Trudeau en de Londense burgemeester Sadiq Khan krijgen een vermelding in de lijst, net zoals Jaden Smith, Zayn Malik Pharrell Williams, Jared Leto en Tom Hiddleston. En uiteraard is de lijst niet compleet zonder david Beckham en Benedict Cumberbatch. Bekijk de volledige lijst op de website van GQ.