Huwelijk Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck definitief voorbij
Foto: FRBE
Nathalie Meskens (34) en haar partner Jeroen Van Dyck (36) vormen niet langer een koppel. Het was al langer bekend dat de twee een moeilijke periode doormaakten, maar nu bevestigen de twee de breuk ook in 'Het Laatste Nieuws'.

Vorige maand doken al geruchten op dat het sprookjeshuwelijk op springen stond. Die werden door de twee ontkend. 'We maken een moeilijke periode door', klonk het toen. Ze waren ook nog samen te zien bij de voorstelling van de culinaire gids Gault&Millau.

Zakenpartners

Acteurskoppel Meskens en Van Dyck trouwden in 2007. Ze gaven elkaar het jawoord in Thailand. In 2012 opende het koppel samen het Thaise restaurant ‘Yam Thai’ in Antwerpen. Dat jaar trok het paar ook nog terug naar Thailand om hun huwelijksgeloften te hernieuwen. In 2015 volgde de opening van een tweede restaurant, ‘Nimman’.

Druk

De twee waren in 2009 samen op VTM te zien in de telenovela ‘David’. Terwijl Jeroen Van Dyck zich in de loop der jaren meer op de restaurants ging focussen, ging het hard met de carrière van Nathalie Meskens. Ze werd gebombardeerd tot leading lady bij VTM met hoofdrollen in ‘Tegen de Sterren op’ en ‘Danni Lowinski’.

Ze presenteerde ook eigen programma’s zoals ‘Reclame AUB’, ‘Beste Kijkers’ en ‘Little Big Shots’. Binnenkort is ze te zien in de serie ‘Gina & Chantal’ en de films ‘Pippa’ en ‘Allemaal familie’.

Of Meskens’ drukke agenda de reden is dat de twee uit elkaar zijn gegroeid, is niet duidelijk. Vorig jaar was er in elk geval nog geen vuiltje aan de lucht. Toen had Van Dyck het over een ‘vrolijk en gretig huwelijk’. “Het wordt alleen maar plezieriger”, zei hij toen.

Definitief einde

Aan dat mooie liedje komt nu een einde, bevestigen Meskens en Van Dyck. 'We zijn als vrienden uit elkaar gegaan' klinkt het in een mededeling. 'Hiermee trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren', klinkt het verder. Ze blijven wel samenwerken op zakelijk vlak.

Op Instagram postte Nathalie Meskens vanochtend een foto uit de oude doos, waarop ze nog als koppel te zien zijn.