Op hun terugweg na een trouwfeest is een drietal uit Baasrode - de moeder, de zus en een vriendin van de bruid - in de nacht van zaterdag op zondag betrokken geraakt bij een zwaar ongeval in Zele. Hun wagen kwam rond 4.45 uur onder een vrachtwagen terecht. De moeder van de bruid reed en is vermoedelijk in slaap gevallen achter het stuur. Een vriendin - en niet de echtgenoot van de bestuurster zoals eerst gemeld - werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 4.45 uur op de Europalaan in Zele. De klap was bijzonder hard. De personenwagen boorde zich ruim anderhalve meter onder de truck. De moeder raakte lichtgewond, haar dochter was er erger aan toe, maar verkeert niet in levensgevaar.

De brandweer had bijna een uur nodig om de vriendin te bevrijden uit de wagen. Zij werd in levensgevaar naar het ziekenhuis van Sint-Niklaas gebracht, maar is voorlopig stabiel.

Het drietal was op de terugweg van een trouwfeest in Destelbergen. Het bruidspaar was al vroeger vertrokken op het feest, om op huwelijksreis te vertrekken. De moeder had zelfs de trouwjurk mee in de wagen.