La Fille d'O opent tweede winkel in Antwerpen
Murielle Scherre opent binnenkort een tweede winkel van haar lingerielabel La Fille d'O. Na Gent komt er ook een flagshipstore in Antwerpen.

Het lingerielabel, dat volledig in België wordt geproduceerd, kwam eerder dit jaar nog in het nieuws omdat het bedrijf van Murielle Scherre na dertien jaar structureel nog steeds niet winstgevend is. Nochtans kan La Fille d'O rekenen op een trouw publiek, inclusief wereldsterren zoals Rihanna, FKA Twigs, M.I.A. en Lady Gaga.

‘Wat ik maak, is moeilijk te fotograferen, moeilijk te publiceren, moeilijk te produceren. Het ziet er niet uit op de kapstok omdat het heel specifiek voor het lichaam ontworpen is. En het is duur. Maar iemand moet zo gek zijn om nicheproducten te blijven maken, weg van de eenheidsworst', zei Scherre toen over dat nieuws.

En het houdt haar dus ook niet tegen om een tweede eigen winkel te openen, naast de reeds bestaand in thuisbasis Gent en de webshop. Op de etalageramen van een pand in de Kasteelpleinstraat in Antwerpen wordt de komst van een nieuwe winkel aangekondigd. Scherre zelf wil voorlopig nog geen commentaar geven op de uitbreiding.