Dominique Persoone, recent uitgeroepen tot de ‘beste chocolatier van de wereld’, neemt ons mee van zijn Chocolate Line Factory naar het strand van Zeebrugge. Onderweg leert hij ons de eenvoud van ondernemen en hoe geluk zijn toekomst voor een groot stuk bepaald heeft. Onderweg ervaren we samen met hem de offroad modus op het strand van Zeebrugge. Een ware sensatie!
Dossier aangeboden door Land Rover.

Als aanvulling op de geavanceerde en efficiënte vierwielaandrijving, is de Evoque Convertible voorzien van een sterke basisstructuur door het staal van hoge sterkte in de deurdrempels. Dat maakt het chassis sterker om de verwijdering van het dak te compenseren en zorgt voor een uitstekende rijervaring.

 

De Evoque Convertible werd in dezelfde terreinomstandigheden en volgens dezelfde hoge normen als alle Land Rovers getest, waarbij het chassis aan enorme torsiekrachten werd onderworpen. Het resultaat is een wagen die uitstekende prestaties levert op alle ondergronden. De Terrain Response® past bovendien de respons van het stuur, gaspedaal, de transmissie, koppeling en remmen/stabiliteit aan de ondergrond aan, met behulp van vier door de bestuurder te kiezen instellingen: Algemeen; Gras/Grind/Sneeuw, Modder & Sporen; en Zand.

 

De Evoque gaat echter veel verder om een unieke rijervaring te garanderen: een All-Terrain Progress Control die voortdurend de voertuiginstellingen controleert en aanpast om de tractie te optimaliseren, een Wade Sensing functie die via sensoren in de zijspiegels info doorstuurt over de diepte van water waar de wagen doorrijdt, hulp bij het oprijden en afdalen van hellingen etc.

 

Meer info over de all-terrain capaciteiten van de Evoque Convertible? Klik hier