Tiany Kiriloff, vandaag actief als fashionista met haar eigen blogzine ‘Belmodo’. Tiany waardeert als geen ander het design en de uitstraling van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible. Een mooie uitstraling in combinatie met technologie en comfort maken dit voor haar de perfecte wagen.  
Dossier aangeboden door Land Rover.

De Range Rover Evoque Convertible is ’s werelds eerste compacte luxe-SUV met neerklapbaar dak. Met een duidelijke designstrategie werd het opvallende karakter van de Evoque te behouden: het gedurfde en progressieve koetswerk werd behouden, of het dak nu open of dicht is. Het vouwmechanisme doet de kap immers helemaal verdwijnen in het koetswerk en zorgt zo voor een gestroomlijnde, strakke look. Het resultaat is de ultieme uitdrukking van plezier en begeerlijkheid. 


Het oog voor detail in het design zorgt ook voor extra gemak. Zo wordt ‘s nachts langs de onderkant van de zijspiegels een in het oog springende lichtbundel geprojecteerd in de vorm van de Evoque Convertible, die de grond aan beide voordeuren verlicht.


De Range Rover Evoque Convertible biedt het beste van twee werelden: de strakke, precieze lijnen van het opvallende silhouet van de coupé met het dak dicht, en het plezier van rijden in een cabrio met het dak open. Meer info over dit unieke design? Klik hier