Acteur Koen De Bouw neemt ons mee van zijn thuis naar de set van de nieuwe reeks van ‘Professor T’ te Antwerpen. De lange uren onderweg naar de opnamesets moeten voor Koen pure ontspanning zijn, zonder zich zorgen te moeten maken over comfort en veiligheid. Dankzij de geïntegreerde technologie met betrekking tot connectiviteit kan Koen zijn trip op een aangename manier doormaken en dit in een luxueus kader.
Dossier aangeboden door Land Rover.

De Range Rover Evoque Convertible tilt boordtechnologie naar een hoger niveau, met als primeur een volledig nieuw InControl™ Touch Pro infotainment systeem met 3G-connectiviteit. Geconnecteerde technologie in de wagen is van cruciaal belang. Op een aanraakscherm dat 80% groter is dan een standaard model, kunnen gebruikers van het infotainment systeem in de Evoque heel eenvoudig door submenu’s swipen, net zoals op een smartphone.

Bovendien staat de SSD-technologie garant voor 60 GB opslagruimte, goed voor 16.000 song nummers! Met je favoriete muziek wordt de Range Rover Evoque Convertible een nog uniekere ervaring.

Talrijke extra functies zijn nog mogelijk, naargelang ieders wensen: een verbinding via 3G-hotspot met max. 8 toestellen, een secure systeem zodat de wagen bij diefstal gevolgd kan worden, optimaal gebruik van apps in de wagen etc.

 

Meer info over alle unieke mogelijkheden? Klik hier