Sepideh Sedaghatnia, in een vorig leven sommelier van 't Zilte en vooral bekend als jurylid uit Mijn Pop-Uprestaurant brengt ons van haar gastrobar ‘Divin’ naar haar nieuwe project ‘Summer Divin’ te Antwerpen. Tijdens de rit komen we van haar te weten wat het is om een tweede zaak te openen en hoe belangrijk details hierin zijn. Sepideh hecht veel belang aan de afwerking en die vindt ze ook terug in de nieuwe Range Rover Evoque Convertible.
Dossier aangeboden door Land Rover.

Rijden met een Range Rover Evoque Convertible is genieten van luxe. Het ruime en eigentijdse interieur is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen ; het dashboard is opvallend minimalistisch. Voor de 2016 modellen werden enkele zaken hertekend voor nog meer comfort: de stoelen die een sportievere toets kregen, de contouren van de deurbekleding die het eigentijds gevoel nog meer versterken, dikkere armsteunen voor een visueel raffinement etc.

Dit premium interieur komt nog beter tot zijn recht door de gesofistikeerde sfeerverlichting onder alle armsteunen, opbergvakken in de deuren en de middenconsole. Bij de HSD Dynamic kan je zelfs je gewenste kleur instellen.

 

Meer info over de talrijke accessoires waarmee je deze luxe kan personaliseren? Klik hier