L’Oréal opent tijdelijke Blow Dry Bar in Antwerpen
Foto: loreal
Cocktails drinken terwijl een professionele kapper met je haren aan de slag gaat? Binnenkort kan het in de eerste Belgische Blow Dry Bar, in het leven geroepen door cosmeticagigant L’Oréal. En dat helemaal gratis.

Tijdens de eerstvolgende weekends in april opent L'Oréal Paris voor het eerst een Blow Dry Bar in de Wiegstraat in Antwerpen. Hier moet u niet zijn voor een knipbeurt of nieuwe haarkleur, wel voor een opvallend opsteekkapsel of andere haarstyling. Een kappersconcept dat in wereldsteden zoals New York, Amsterdam en Berlijn al goed is ingeburgerd.

In totaal kunnen klanten kiezen uit 24 verschillende kapsels. Zo heb je de ‘Tomboy’, een kapsel waarbij een banaan-chignon je dat stoere uiterlijk moet geven. Hou je het liever wat vrouwelijker? Ga dan voor ‘Beachy’ waarbij de haren vrouwelijk gekruld worden.

Om de metamorfose compleet te maken, brengt elk kapsel een eigen cocktail met zich mee. Je kan zonder zorgen aan een felgekleurd rietje lurken terwijl de kapper je het nodige advies geeft om ook thuis van je ideale kapsel te kunnen genieten. De kers op de taart? Je betaalt voor de hele metamorfose, inclusief cocktail, geen cent. L'Oréal opent deze tijdelijke Blow Dry Bar om zijn nieuwe stylinglijn Studio Pro voor te stellen.

De Blow Dry Bar opent op 8 en 9 april, 15 en 16 april - op vrijdag telkens van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 15.00 tot 21.00 uur. Opgelet: wie wil langsgaan, moet zich eerst registreren via de website.