Dochter Madonna debuteert in campagne Stella McCartney
Lourdes Leon, Claire Boucher, Kenya Kinski-Jones en Amandla Stenberg

‘Kinderen van’ beleven meer dan ooit hun moment, zo lijkt het wel. Na onder andere Willow Smith Lily-Rose Depp en Dylan Lee, zien we nu ook Lourdes Leon, de 19-jarige dochter van Madonna, opduiken in haar eerste campagne.

Lourdes Leon, de dochter van Madonna en haar fitnessleraar Carlos Leon, is een van de vier modellen in de campagne voor Pop, het nieuwe parfum van Stella McCartney. Het is haar allereerste campagne.

Naast Lourdes maken ook Hunger games-actrice, Amandla Stenberg, de Canadese zangeres Claire Boucher (beter bekend als Grimes) en model Kenya Kinski-Jones, dochter van Quincy Jones en Nastassja Kinski, deel uit van de campagne.

Stella McCartney selecteerde de modellen zelf, en was op zoek naar frisse gezichten die kunnen inspireren. Het is dus ook geen toeval dat ze koos voor twee meisjes die ze al hun hele leven lang kent - zijnde Lourdes en Kenya - door haar persoonlijke band met de Queen of Pop en Jones.

‘Het zijn alle vier geweldige jonge meiden, en het leuke is dat als je ze nog niet kent, je wil weten wie ze zijn. Je zult hun carrières willen volgen, hen willen zien groeien en luisteren naar wat ze te zeggen hebben’, aldus McCartney.