Koen Wauters deelt foto met ‘zijn’ K3

Vrijdagavond zat Koen Wauters met zijn gezin in het publiek van ‘K3 zoekt K3’ op VTM. Hij liet weten dat hij drie favorieten heeft en poseert op Instagram met de drie kandidates die volgens hem de ideale combinatie vormen.

Tijdens de uitzending beloofde Koen Wauters dat hij zou poseren met de meisjes die de talentenjacht volgens hem mogen winnen. Zijn keuze gaat naar de Vlaamse meisjes Hanne en Marthe en de Nederlandse Klaasje.

‘Mijn toekomstige K3! Sorry om de uitslag nu al bekend te maken’, schreef hij samen met een knipogende smiley bij de selfie. Qua haarkleuren zit de combinatie alvast helemaal goed: Hanne heeft rode lokken, Marthe donkerbruine haren en Klaasje is de blondine van dienst.

Voor vrouwlief Valerie De Booser is het allemaal nog niet zo duidelijk. 'Help, ik kan nog niet helemaal kiezen. Voorlopig zit ik dus nog aan K4', schrijft ze bij een foto met de stoere Demi, Hanne, Klaasje en Marthe.

 

zoals beloofd tijdens de liveshow #K3zoektK3 @vtm.be mijn toekomstige K3! Sorry om de uitslag nu al bekend te maken ????

A photo posted by Koen Wauters (@wauters_koen) on

 

Help ik kan nog niet helemaal kiezen, voorlopig zit ik dus nog aan K4 #demi #klaasje #marthe #hanne #k3zoektk3 @vtm.be

A photo posted by Histoires De Femmes (@valeriedebooser) on