‘Het huis’ met Luc Appermont neemt goede start
Foto: © VRT - Paul van Rooy

918.622 Vlamingen keken dinsdagavond naar de eerste aflevering van ‘Het huis’, een nieuwe reeks op Eén. Daarmee scoort het programma beter dan ‘De slimste mens’ of ‘De Ridder’.

In Het huis neemt Eric Goens een Bekende Vlaming mee naar een afgelegen en onbekende locatie. In de vier themakamers worden persoonlijke en professionele thema’s op tafel gelegd. In de eerste aflevering was Luc Appermont te gast, waarin hij niet alleen over zijn carrière en zijn relatie met Bart Kaëll sprak, maar ook over zijn demente moeder.

Voor de eerste aflevering van De slimste mens ter wereld stemden meer dan een miljoen kijkers af op Eén. Dinsdagavond waren dat er nog bijna 750.000. De quiz van Erik Van Looy op Vier moet bovendien de misdaadreeks met Clara Cleymans De Ridder, op Eén, laten voorgaan, die haalde bijna 10.000 kijkers meer. De meeste kijkers waren er, zoals steeds, voor Thuis (1,3 miljoen), gevolgd door Iedereen beroemd en het 7 uur-journaal.

Lees hier de Postenpakker van onze mediaredacteur Lieve Van de Velde over Het huis.

Lees hier de recentste Postenpakker van onze mediaredacteur Tom Heremans over de aangebrande moppen in De slimste mens ter wereld.