Interview met topmodel gaat volledig de mist in
Foto: Photonews
Een interview met het Britse topmodel Cara Delevingne ging volledig de mist in. De ster, die momenteel aan haar acteercarrière timmert, was duidelijk geïrriteerd door de ietwat onprofessionele aanpak van de interviewers.

Cara Delevingne is momenteel te zien als een van de hoofdpersonages in Paper Towns, een verhaal gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver John Green. Naar aanleiding van de prent werd ze geïnterviewd in de ochtendshow Good Day Sacramento op een lokale zender van CBS, maar dat liep niet zo vlot als gehoopt.

De 22-jarige blondine zag er moe uit en kon er niet mee lachen toen de interviewers haar aankondigden als Carla en niet Cara Delevingne. Vervolgens vroegen ze haar of ze het boek van John Green überhaupt heeft gelezen om zich voor te bereiden op haar rol. ‘Neen, ik heb maar wat geïmproviseerd’, reageerde ze geagiteerd.

Het vraaggesprek kabbelt verder. Zo laten de interviewers nog weten dat ze er heel humeurig uitziet. ‘Ik denk dat het aan jullie ligt’, zegt de ster. De interviewers voelen zich aangevallen en zeggen dat ze beter een energiedrankje zou drinken.

En aan het einde, wanneer Delevigne al uit beeld is verdwenen, drukken de presentatoren hun ongenoegen uit. Ze maken weinig subtiel duidelijk dat ze haar een arrogant schepsel vinden en dat ze genoeg geld krijgt om haar enthousiasme te faken.

Bekijk hieronder het ongemakkelijke interview: