Drie topmomenten van 'De Mol'
Foto: rr
Het is nog niet zeker of het populaire spelprogramma 'De Mol' een vierde seizoen zal krijgen op VIER. De eerste drie seizoenen zorgden alvast voor onvergetelijke en spannende televisiemomenten.

1. Wie durft er niet springen? (1998)

Hoewel De Mol in seizoen 1 Magda was, werd er tijdens de opdracht met de benji-sprong heel wat gespeculeerd over andere mogelijke Mollen. De reden? Sommigen van de kandidaten waren écht als de dood om te springen. Het geleuter voor, geschreeuw tijdens en gespeculeer na de benji-sprongen op een rijtje.

2. Het dilemma van Mol Hugo (1999)

Presentator Michiel Devlieger geeft De Mol van seizoen 2 (Hugo) de mogelijkheid om een vrijstelling te krijgen zodat hij zeker in de de volgende aflevering zit. Maar dan moet hij tijdens een spelletje lasershooten wel twee van zijn teamgenoten 'doodschieten'. Hugo staat voor een hartverscheurende keuze.

3. De aanrijding in Italië (2002)

De groep is betrokken bij een auto-ongeluk in Italië. Op zich gaat het enkel om materiële schade en zou het invullen van enkel formulieren en het tonen van de boorddocumenten aan de politie moeten volstaan. Maar waar zijn die boorddocumenten van de auto toch?