Nathalie Meskens opent tweede restaurant
Foto: pol de wilde

Drie jaar na hun eerste stappen in de horeca openen Nathalie Meskens en haar echtgenoot Jeroen Van Dyck een tweede Thais restaurant in Antwerpen. Nimman zal op donderdag 7 mei de eerste klanten verwelkomen.

Pas uitgeroepen tot beste tv-presentatrice, maar duizendpoot Nathalie Meskens is haar liefde voor Thais eten niet vergeten. Samen met echtgenoot Jeroen Van Dyck opent ze binnen twee weken een tweede Thais restaurant op de Stadswaag.

Dat restaurant zal anders zijn dan Yam Thai, het restaurant van het duo op het Zuid dat door GaultMillau werd bekroond met een score van 13/20. U zult er geen à la carte gerechten vinden, maar een menu dat om de zoveel maanden verandert.

‘Nimman is genoemd naar onze favoriete buurt in de Thaise stad Chiang Mai’, legt Nathalie Meskens uit. ‘We zijn er graag omdat die buurt lééft. Ze blijft ons bovendien inspireren met steeds nieuwe cafeetjes, bars, restaurants, clubs en winkels. En Nimman is zoals we zelf zijn: gulzig, gretig, vrolijk en avontuurlijk.’

Eind vorig jaar verraste Meskens nog door in het één-programma Volt te verkondigen dat ze het eerste jaar niets hebben overgehouden aan hun restaurant, vooral door de hoge loonkosten.