Werd op snelweg verongelukte voetgangster eerder opgepikt in auto?
Foto: FedPol

De politie is op zoek naar mensen die afgelopen weekend mogelijk iets verdacht hebben gezien, voorafgaand aan het dodelijk verkeersongeval dat het leven kostte aan een 24-jarige voetgangster. De jonge vrouw werd opgeschept door een taxi toen ze de snelweg probeerde over te steken.

De feiten gebeurden op zondag 6 juli (2014), rond 4 uur ‘s morgens, op de A10 in de richting van Brugge ter hoogte van Oudenburg. De onderzoekers sluiten niet uit dat het slachtoffer, de 24-jarige Sanne Ghesquiere uit Veurne, misschien werd meegenomen in een voertuig en later weer uit de wagen werd gezet in de omgeving van Jabbeke langs de autosnelweg. De handtas van Sanne werd immers teruggevonden in de graskant van de A10 richting Oostende voorbij de oprit Jabbeke. Dit is de tegenovergestelde richting, enkele kilometers van waar het ongeval gebeurde.

Hebt u de ochtend van 6 juli iets verdacht opgemerkt tussen 2 uur en half 5 waarbij Sanne werd gezien of waarbij een wagen betrokken was, neem dan zeker contact op met de politie. Dit kan in Oostende of in Jabbeke zijn geweest, of langs de A10 of de A18 tussen beide steden, of op het oprittencomplex in Jabbeke. Tips zijn welkom op het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be.