Rode Duivels op vakantie: van Bali tot...Antwerpen
Foto: Instagram
Nu het WK erop zit voor de Rode Duivels, komt het erop aan om snel de hoofden leeg te maken. En waar kan dat beter dan onder de zon? Terwijl sommigen nog op zoek zijn naar een last minute-bestemming, vertrokken enkele internationals al op reis of staan hun koffers toch al klaar. Een overzichtje, van Bali tot...Antwerpen.

WK 2014 en Rode Duivels op Sportwereld.be

Simon Mignolet: weekje Portugal

Simon Mignolet vloog dinsdag met vriendin Jasmien naar Portugal om een weekje uit te blazen. Dankzij een open boeking kon hij vertrekken wanneer hij wou.

Marouane Fellaini: weekje Marokko

Maroune Fellaini heeft nog heel wat familie in Marokko, zoals zijn pa Abdellatif en enkele nonkels. Die brengt hij dan ook een bezoekje. Intussen doet hij, met vertraging, ook mee aan de ramadan.

Steven Defour: weekje Bali

'Ik trek een week naar Bali', zo liet Steven Defour weten. Samen met zijn Laura is hij inmiddeld gearriveerd op het Indonesische eiland en geniet hij van het prachtige uitzicht.

Kevin De Bruyne: weekje Ibiza en Tomorrowland

Kevin De Bruyne trekt een week naar Ibiza met vriendin Michèle, die ook al meer naar Brazilië was. Nadien gaat hij een weekendje feesten op Tomorrowland.

Thibaut Courtois: Madrid en Tomorrowland

Of hij nu bij Atlético blijft of niet, Thibaut Courtois trekt eerst met vriendin Marta naar zijn woonst in Madrid. Zus Valérie verklapte ook al dat haar broer een weekendje Tomorrowland zal proberen meepikken.

Sammy Bossut: weekje Tunesië

Zijn schoonmoeder mocht begin juni in zijn plaats naar Kreta, maar nu kan Sammy Bossut eindelijk met zijn Annelore op reis. Zaterdag gaan ze voor een week naar Tunesië.

Nicolas Lombaerts: vijf dagen Cannes

Nicolas Lombaerts zit momenteel al in Cannes, samen met zijn echtgenote Karolien. Genieten van de zon nu het nog kan want op 16 juli moet hij al terug in Rusland zijn.

Toby Alderweireld: twee weken in 't stad

Geen zonnige bestemming voor Toby Alderweireld. Samen met vriendin Shani vind je hem de komende twee weken in...Antwerpen. 'Hij doet niets liever dan in 't stad rondlopen', aldus pa Vic.