Prinses Claire trekt op Twitter van leer tegen mediaberichten
Foto: Photo News

Prinses Claire heeft vrijdag een Twitter-acount aangemaakt waarop ze zaterdag van leer trekt tegen de berichten die dit weekend over prins Laurent en haar verschijnen. De prins bevestigt dat het om een echte account gaat en niet om een fake profiel.

Prinses Claire startte een Engelstalige account onder de naam @ClaireLCoombs. Vrijdag vroeg ze zich af wie ze zou volgen: 'Not sure who I will follow yet.... Will think about it while collecting the kids from school', klonk het.

In haar tweede tweet trekt ze zaterdag van leer tegen de berichten over haar relatie die in zowat alle kranten verschenen: 'I woke up this morning, read the press and I ‘m flabbergasted. Why do some people dare putting words in our mouth ? ? So far from reality'. Vertaald: 'Ik werd vanochtend wakker, las de kranten en ik ben verbijsterd. Waarom durven sommige mensen ons woorden in de mond te leggen? Dit staat zo ver van de realiteit'.

Verschillende media speculeren dit weekend op relatieproblemen tussen de prins en de prinses. Er wordt ook gesuggereerd dat het paar ontevreden zou zijn met de belastingen die moeten worden betaald op een deel van de dotatie.

Het paleis wijst erop dat er slechts één account is voor officiële communicatie van het koningshuis: @MonarchieBe. Dat profiel wordt beheerd door de persdienst van het paleis.