Infodagen Agentschap Ondernemen bieden antwoord op al uw vragen
Foto: Agentschap Ondernemen
U hebt startkapitaal nodig voor uw onderneming? U zoekt informatie over overheidswaarborgen? U wilt weten of uw kredietdossier sterk genoeg is?

Om ondernemers het antwoord op deze en andere vragen te geven, organiseert het Agentschap Ondernemen twee gratis infodagen: Op zoek naar kmo-financiering.
Tijdens deze infodagen maakt u kennis met de belangrijkste publieke en private financieringsinstrumenten. Begrippen als business angels, achtergestelde leningen,
risicokapitaal en waarborgen zullen geen geheimen meer voor u hebben. Beide infodagen starten met een verkenning van de bestaande financieringsinstrumenten. U krijgt ook een overzicht van de aanspreekpunten bij de overheid die u wegwijs maken in dit aanbod.

Workshops

De daaropvolgende workshops leggen u haarfijn uit hoe de verschillende subsidie- en financieringsformules werken.
De leiding van deze workshops ligt in handen van experts die elke dag te maken krijgen met financieringsvragen van ondernemers: het Participatiefonds, PMV, een bankexpert (vertegenwoordiger van Febelfin), BAN Vlaanderen en BVA, de vertegenwoordiger van de Belgische risicokapitaalmaatschappijen.
Met al deze organisaties kan u als ondernemer in contact komen als u financiering zoekt: Mis deze kans niet om te ontdekken hoe zij de groei van uw bedrijf kunnen stimuleren.

Meer info?
De gratis infodagen Op zoek naar kmo-financiering van het Agentschap Ondernemen vinden plaats op 30 september in het Lamot-congrescentrum te Mechelen en op 12 november in de Flanders Nippon Golf & Business Club te Hasselt, telkens van 09u00
tot 16u30.

Inschrijven kan via de website van het Agentschap Ondernemen. Daar vindt u ook het volledige programma van de infodagen Op zoek naar kmo-financiering. Maak alvast kennis met de belangrijkste overheids- en private financieringsinstrumenten op
www.agentschapondernemen.be/kalender.

Hebt u vragen over een optimale financieringsmix? Dan kunt u ook terecht op de stand van Agentschap Ondernemen tijdens de Beurs Ondernemen op 24 oktober in Flanders Expo in Gent. U kunt daar terecht voor een persoonlijk gesprek met een expert.