Onderzoek naar misbruik in kleuterschool levert niets op

Sharia-militant zit mee achter haatcampagne

Kamal A., een van de leden van de harde kern van Sharia4Belgium, verspreidt op internet haatboodschappen tegen de juffen van De Blokkendoos. Intussen wijst niets erop dat er in de Antwerpse kleuterschool kindermisbruik is gebeurd.

Eind juni protesteerden ouders dagenlang voor de poorten van De Blokkendoos, die uiteindelijk een week voor de zomervakantie de deuren sloot. Volgens de Antwerpse burgemeester Bart De Wever een ‘geval van massahysterie, veroorzaakt door extremisten’.
Eind juni protesteerden ouders dagenlang voor de poorten van De Blokkendoos, die uiteindelijk een week voor de zomervakantie de deuren sloot. Volgens de Antwerpse burgemeester Bart De Wever een ‘geval van massahysterie, veroorzaakt door extremisten’. Walter Saenen


‘Dit lijkt een ­geval van massahysterie, veroorzaakt door ophitsende extremistische moslims.’ De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) liet afgelopen weekend weten dat na een maand gerechtelijk onderzoek nog altijd niets erop wijst dat in de kleuterschool De Blokkendoos effectief kindermisbruik heeft plaatsgevonden.

Ouders van kinderen die naar de school op het Kiel gingen, protesteerden eind juni dagenlang voor de schoolpoorten, nadat een moeder had beweerd dat haar kind seksueel was misbruikt ...

Dit is een ds Plus artikel. Het behoort tot het betalende deel van de website.
U las 72 van de 515 woorden

Verder lezen?


Lees meteen alle betalende artikels op de site

Reeds abonnee?


Nog niet geregistreerd?

Registreer