Dropbox voor Android krijgt beter fotobeheer
Foto: dropbox
Dropbox is een populaire dienst om bestanden en foto's overal te bewaren en beschikbaar te maken. In de Android-versie van deze opslagdienst is het voortaan makkelijker om foto's te beheren.

Met Dropbox bewaar je bestanden in de cloud, op de servers van het opslagbedrijf. Bestanden en foto's die je naar hen stuurt, worden zo makkelijk overal beschikbaar - dus zowel op je computer als op een tablet of een smartphone.

Het zal geen wonder heten dat gebruikers van Dropbox er vooral een eenvoudige manier in zien om foto's te bewaren en te delen. Android-gebruikers krijgen met deze update van Dropbox enkele welgekomen hulpmiddeltjes om hun foto's te beheren.

Zo is het voortaan mogelijk om meerdere foto's tegelijk te selecteren in te verwijderen of in een apart fotoalbum onder te brengen. Die foto's kunnen dan gedeeld worden met wie je maar wil - de bestemmelingen hoeven zelfs geen Dropbox-account te hebben om je foto's op hun computer te kunnen bekijken.

In versie 2.3 van Dropbox voor Android werden verder ook enkele andere kleine wijzigingen en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.