Gaat Kanye West ontwerpen voor het Franse label A.P.C.?

Nadat Kanye West vrijdag werd gezien bij de ontwerpstudio van A.P.C. in Parijs, gonst het van de geruchten dat de rapper en het Franse modelabel de handen in elkaar hebben geslagen voor een bijzondere collectie.

Kanye West heeft zijn droom om een succesvol modeontwerper te worden vooralsnog niet opgeborgen. Na twee niet zo warm ontvangen catwalkshows tijdens de modeweken in Parijs besloot hij vorig jaar om zijn eigen lijn even in de koelkast te stoppen, maar dat houdt hem niet weg van de tekentafel. De rapper zou ons dit jaar verrassen met een collectie in samenwerking met A.P.C., zo wil het gerucht nadat West vrijdag werd gezien bij de ontwerpstudio van het label in Parijs.

Het is geen geheim dat Kanye West en A.P.C.-oprichter Jean Touitou goede vrienden zijn. De Franse ontwerper vertelde een tijdje geleden nog in een interview met magazine GQ dat de twee graag ‘iets samen zouden doen, dat niet high end was, maar eerder sportief', maar dat het drukke schema van de rapper steeds roet in het eten gooide. Tot nu dus.