Kevin Van der Perren mag dan wel ziek geweest zijn, de ijsschaatser bracht het er schitterend vanaf tijdens de laatste aflevering van 'Sterren op de Dansvloer' en won de finale dankzij de stem van de kijker. Tijdens de bekendmaking kon hij zijn gelukstranen niet in bedwang houden.

Van der Perren en Eline De Munck waren zonder twijfel aan elkaar gewaagd. Na hun eigen favoriete dans en die van de jury belandden de twee finalisten op een gelijkstand. De freestyleronde, waarin De Munck hiphop danste en Van der Perren de spectaculaire toer opging, leverde de blonde JIM-presentatrice een voorsprong van één punt op. Dan was het aan de kijker om het verschil te maken.

Het publiek stemde massaal voor Van der Perren en partner Charissa van Dipte. De schaatser mocht dan ook met de trofee van 'Sterren op de Dansvloer' naar huis. Hij kon zijn tranen niet tegenhouden en zei dat het de eerste keer was dat hij zo emotioneel werd van een overwinning. Bekijk hieronder de winnende freestyle nog eens.

 

Hiermee zit het vijfde seizoen van het VTM-programma erop. Vanaf volgende week kan het publiek op vrijdagavond naar een nieuwe reeks van 'The Voice van Vlaanderen' kijken.