Hans Otten kraakt de media af
Foto: IMAGEGLOBE

Nu Hans Otten bijna niet meer op televisie te zien is, houdt hij zijn visie op de media niet langer voor zichzelf. Integendeel, hij verspreidt vaak vinnige berichtjes via Twitter.

Het voormalige VT4-gezicht liet onder meer zijn ongenoegen blijken over de Hitler-parodie die VIER verspreidde na het vertrek van Annemie Struyf. ‘Arrogantie wordt soms afgestraft', tweette hij. Ook de volledige zender werd door het slijk gehaald: ‘VIER start als spreekbuis voor Antwerpen. ATV bestond toch al?', merkte hij fijntjes op

Verder sneert Otten naar Frederik De Swaef, hoofdredacteur van Story, die samen met Jeroen Meus en Adriaan Van den Hoof te gast was in de Kruitfabriek. Dat doet hij met de hashtag #benhomomaarweethetnogniet. ‘De mediawereld is een poppenkast', zond hij naar radiopresentator Sven Ornelis.

Op de twitterpagina van Otten staan ook een heleboel goede reacties. Zo laat hij weten dat hij met veel plezier de Bende Van Hamers heeft gevolgd en dat hij Marcel Vanthilt en Paul de Leeuw topentertainers vindt. ‘Dat heeft niets met VIER te maken', schreef hij erbij.