Madonna verzot op Belgisch ijs
Foto: Photo News
Madonna is verzot op het ijs van Glacio uit Beerse. Het gaat zo ver dat het Kempische bedrijf onlangs nog een bestelling liet overvliegen naar Moskou, omdat de superster plots zin had in een Belgisch dessertje.

Een superster als Madonna krijgt altijd wat ze wil. Ook als ze tijdens haar tournee in Moskou plots snakt naar een Belgisch ijsje. Glacio uit Beerse staat bekend om zijn designer ijsdelicatessen en mocht in juli nog ijs leveren tijdens het Brusselse optreden van Madonna. De producten vielen zo in de smaak bij de zangeres dat ze een maand later nog steeds fan was.

Tijdens haar verblijf in Moskou in augustus gaf Madonna haar manager de opdracht een ijsje van Glacio te halen. Dus contacteerde die het Kempische bedrijf, dat het ijs verpakte in een speciale vriescontainer en diezelfde dag nog op een vliegtuig naar Rusland zette.

Volgens CEO Peter Janssen is het ijs van Glacio geen gewoon ijs: ‘Wij verkopen niet zomaar ijsbekertjes of schepijs, maar sterke ijscreaties in de vorm van pralines bijvoorbeeld. Wij gaan ook voor bijzondere smaken.’ Bijzonder genoeg voor Madonna in ieder geval.