Eerste spandoekautomaat in de luchthaven
Foto: Herman Ricour
The Aviation Factory heeft op Brussels Airport een automaat geplaatst waarmee iedereen die in de aankomsthal vrienden, familieleden, atleten of zijn idool opwacht, snel en goedkoop een opvallend en kleurrijk welkomspandoek kan maken met een persoonlijke boodschap.

De allereerste BannerXpress-machine werd ruim een jaar geleden geplaatst op de luchthaven Schiphol in Nederland. Op korte tijd bleek de machine zeer populair te zijn bij *meeters & greeters'. Daarom hebben wij nu ook op de luchthaven te Zaventem zo'n spandoekmachine geplaatst', zegt Carl Legein, zaakvoerder van The Aviation Factory.

Op enkele minuten is het spandoek klaar. Je kiest een van de vele designs en de spandoekgrootte - er is keuze uit drie formaten. Daarna typ je je persoonlijke boodschap of leuze in en betaal je. Luttele minuten later rolt jouw eigen spandoek uit de automaat'. Afbeeldingen en tekst worden afgedrukt op stevig zeildoek, de inkt is onmiddellijk droog en bestand tegen water. Het kleinste spandoek kost slechts 9,95euro.De BannerXpress werd opgesteld in de aankomsthal van de luchthaven, nabij de Coffee Corner.