De film komt pas in 2013 uit, maar één ding staat nu al vast: De vijfde 'Scary Movie' zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Niet omdat de scenarioschrijvers van de parodiefilms nu plots wel grappig geworden zijn, maar omdat er met Charlie Sheen én Lindsay Lohan twee van de meest veelbesproken sterren in meespelen.

De 'Scary Movie'-reeks begon in 2000 als parodie op de toen enorm populaire slasher-films als 'Scream' en 'I Know What You Did Last Summer'. Intussen trekt men zowat alle genres in het belachelijke. Zo zou in 'Scary Movie 5' onder meer gelachen worden met 'Black Swan', 'Paranormal Activity', 'Rise of the Planet of the Apes' en '127 Hours'.

Charlie Sheen deed al mee in film nummer 3 en 4 en hoewel zijn personage in 'Scary Movie 4' om het leven komt, zou hij toch terugkeren. Welke rol de 25-jarige Lindsay Lohan zal vertolken, is nog niet duidelijk. Dat de blonde actrice Anna Faris - die tot nu toe in alle films te zien was - niet meer terugkeert, staat wel al vast.

Zowel Charlie Sheen en Lindsay Lohan zijn op z'n zachtst uitgedrukt 'veelbesproken' beroemdheden. Ze kruipen allebei al eens dronken achter het stuur, ze zaten allebei al in een afkickcentrum én in de gevangenis en hebben allebei zeker geen onbesproken liefdesleven. Al moet gezegd dat meneer Sheen daar veruit de bovenhand haalt...

Die twee samen op de set? Wat zal dat geven? Het resultaat kan u waarschijnlijk rond september 2013 in de bioscoop aanschouwen.