Ex Kim Kardashian wordt vader
Kris Humphries Foto: photo news
Kris Humpries, de ex-man van Amerikaanse realityster Kim Kardashian, heeft via de pers moeten vernemen dat hij vader wordt. Zijn voormalige vriendin Myla Sinanaj maakte namelijk bekend dat ze zwanger is, van Kris!

Humphries en Kardashian waren iets meer dan drie maand getrouwd voor ze onder massale media-aandacht scheidden in december 2011. Na de split begon professionele basketbalspeler Humphries een relatie met Fatmire 'Myla' Sinanaj, die hij ontmoette in een hotel in New York.

Hoewel hij altijd ontkend heeft dat hij en Sinanaj iets hadden, zou zij nu toch zwanger zijn van hem. Zo vertelden bronnen uit Myla's vriendenkring de website van het Amerikaanse TMZ.

Sinanaj is ondertussen drie maanden ver en zou geen twijfels hebben over het vaderschap. Alleen heeft ze het haar ex nog niet persoonlijk gemeld. Die zal wellicht niet al te blij zijn met het nieuws. De relatie met Kim Kardashian-lookalike Myla kan namelijk tegen hem gebruikt worden in zijn scheiding.

Humphries pleitte emotionele schade te hebben geleden, maar de recente onthulling toont aan dat hij - net als Kim - niet lang na de break-up een nieuwe relatie begon.

Moeder in spe Sinanaj heeft, opnieuw volgens TMZ, gezegd de baby alleen te zullen opvoeden. Ze is nog steeds kwaad op Kris om de roddels die hij over haar verspreidde in de pers. Enkele voorbeelden: Sinanaj zou op zijn geld uit geweest zijn en - hou je vast - een bordeel gerund hebben vanuit het hotel waar ze werkt. Aan de geruchten werd weinig waarde gehecht.