'Carla Bruni is niet opnieuw zwanger'
Foto: photonews
Hoewel ze nog maar acht maanden geleden bevallen is van dochtertje Guilia, was Carla Bruni volgens het Franse magazine Closer<\i> opnieuw zwanger. De entourage van de zangeres ontkent de geruchten.

'Het is een wonder dat ze opnieuw zwanger is is, want tot voor kort gaf ze borstvoeding aan Guilia', schreef Closer over Carla Bruni.  'Hoewel ze wellicht niet zo snel een tweede baby wilde, zit de kans er dik in dat het zover is'. Volgens het magazine zou de zwangerschap ook verklaren waarom Carla er maar niet in slaagt haar babykilo's kwijt te geraken.

Volgens de entourage van Carla is er van die geruchten niets waar: 'Carla is niet alleen niet zwanger, ze is ook razend dat zulke geruchten ontstaan omdat ze niet zo gemakkelijk haar oude figuur terugkrijgt', klinkt het op Gala.fr.

Het nieuws komt bovenop de geruchten dat het niet goed zou gaan met Carla: ze zou te kampen hebben met depressieve gevoelens sinds de geboorte van Giulia en ze had het heel moeilijk met de manier waarop haar man werd aangepakt tijdens de camapgne voor de Franse presidentsverkiezingen. Enkele maanden geleden kondigde ze wel aan dat ze opnieuw zou gaan zingen.