Generale repetitie Sven Ornelis en Kurt Rogiers voor 'Voor de show'
Foto: Twitter
Sven Ornelis en Kürt Rogiers, door de week presentatoren op radiozender Q-music, doen het vrijdagavond live op tv. Het duo neemt dan de presentatie van het VTM-programma 'Voor de show' voor zijn rekening. De generale repetitie zag er alvast professioneel uit, getuige een foto die Ornelis op Twitter plaatste.

Sinds begin deze week gaan de presentatoren van Q-music de baan op om luisteraars met allerhande problemen te helpen. Maar gisteren kreeg Wim Oosterlinck een wel erg opmerkelijk telefoontje.

'Er is niemand om Voor de Show te presenteren', jammerde Katja Retsin. De VTM-presentatrice heeft vrijdag een fotoshoot en ook haar collega's Bram Van Deputte en Tess Goossens zijn niet beschikbaar.

Wim Oosterlynck wou duidelijk geen half werk leveren en bood Katja prompt het duo Kürt Rogiers en Sven Ornelis aan. De eerste zag dat volledig zitten, de tweede was minder happig om volledig rechtstreeks op televisie te presenteren. 'Ik denk dat ramptoeristen om halfzeven wel naar VTM zullen kijken', sprak Rogiers zijn collega weinig moed in.