Maak geheugen vrij op je Android

Android-foons zijn geweldige toestellen, maar een overvol intern geheugen kan je plezier vergallen. Met deze schoonmaaktips maak je weer felbegeerde opslagruimte vrij.
Maak geheugen vrij op je Android
rr

Android-foons zijn net minicomputers, maar helaas hebben ze ook wat van de kwalen van hun grotere broers geërfd. Hoewel moderne pc's er niet zo'n last meer van hebben, is een van de meest geziene kwalen voor je smartphone ruimtegebrek. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Gebruik een verhuurbedrijf

Helaas is het niet bij alle Android-apps mogelijk om ze te installeren op verwisselbaar SD-geheugen, maar met App 2 SD kan je in een keer controleren bij welke apps dat wel mogelijk is. Het is niet alleen in staat om snel en effectief apps te transporteren naar je ruimere SD-kaartje, maar laat je na installatie van een nieuwe app ook automatisch weten of het mogelijk is om het over te zetten. Zo houd je het interne geheugen schoon en voorkom je dat je Android-foon afremt.

Grote schoonmaak

Soms moet je iets verliezen om iets anders te kunnen winnen. Als je met ruimtegebrek zit op je Android-foon is soms de beste oplossing eens goed naar je appbibliotheek te kijken en de games en programma's te verwijderen die je toch nauwelijks gebruikt. Met het gratis Easy Uninstaller maak je het jezelf wat makkelijker. Met dit handige tooltje kun je in een overzicht snel selecteren ...

Nog geen abonnee?
Abonneer voordelig om verder te lezen

Lees dS Avond, de digitale krant en Archief+.

Ja, ik neem een proefabonnement

Bekijk onze formules >
Neem een dagkaart >

Reeds abonnee?

Nog niet geregistreerd?

Registreer