'Michael Jackson wilde broer vermoorden'
Foto: photonews
In 2005 gaf Michael Jackson het bevel zijn broer Randy dood te schieten. Dat vertelt Matt Fiddes, die jarenlang de bodyguard was van de popster.

Fiddes vertelt dat Michael Jackson in die periode helemaal paranoïde was door de medicatie die hij nam. Bovendien werd hij door zijn broers onder druk gezet voor de reünie van de Jackson Five, een project waar 500 miljoen dollar tegenover stond maar waar Michael niet aan wilde meewerken.

'In 2005 had Michael zich omringd met bodyguards en hij was zo paranoïde dat hij zijn eigen familie uit zijn huis weerde', vertelt Fiddes. 'Toen zijn broer Randy zich langs de bodyguards wilde wringen om hem te spreken, liep het uit de hand: Michael gaf opdracht om hem neer te schieten. Hij was buiten zijn zinnen door de medicijnen, maar gelukkig bleef Randy ongedeerd'.

De bodyguard van Michael Jackson onthulde eerder al dat de popster een affaire had met Whitney Houston en beweert ook dat hij de biologische vader is van zijn zoon. 'Michael vroeg me om sperma omdat hij een atletisch kind wilde', aldus Fiddes. 'Ik wil geen voogdij over het kind, maar ik ben wel bereid tot een DNA-test'.