Feedly is ongetwijfeld een van de mooiste feedreaders. De applicatie maakt een tijdschrift van je favoriete nieuwssites en blogs.

Synchroniseer Feedly met je Google Reader-account en alle nieuwsberichten stromen automatisch binnen. Wanneer je de app opstart, kun je deze synchroniseren met Google Reader.

Vervolgens stapelen de berichten zich op in het scherm, waardoor het hart van iedere nieuwsjunk sneller begint te kloppen. Veeg met je vinger van links naar rechts en je bladert door de verschillende artikelen. Je kan ook zelf enkele dingen instellen en bijvoorbeeld aangeven dat stukken als gelezen gemarkeerd moeten worden als je ze doorbladert, zodat ze niet opnieuw opduiken als je Google Reader op een ander toestel gebruikt.

Ben je naast een nieuwsjunk ook een ‘social’ junk? Gebruik Feedly dan om de berichten te delen met je kennissen. Dit kan via Twitter en Facebook, maar ook via e-mail.

Feedly is gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch, iPad, Android en als extensie voor de browsers Chrome, Safari en Firefox.