Kids & Play, inspirerend adres voor kinderfeestjes
Origamiset, 8,20 euro, www.kidsandplay.be Foto: www.kidsandplay.be
Verjaardagsfeestjes voor kinderen: ze bezorgen zelfs ervaren mama’s af en toe kopzorgen. Bij gebrek aan inspiratie of tijd, helpt Kids & Play je in een knip op weg. Ook mama’s die op zoek moeten naar een hip verjaardagscadeau voor het jarige vriendje van zoon- of dochterlief, kijken hun ogen uit bij Kids & Play.

Kids & Play is ontstaan als een project van twee jonge ouders voor wie verjaardagsfeestjes onontgonnen terrein was. Bij hun zoektocht naar een originele maar stijlvolle invulling voor het feestje van hun eigen oogappels, kwamen ze op het idee om Kids & Play vorm te geven.

Wie een kinderfeestje op zijn agenda heeft staan, kan er terecht voor grappige tafelversiering, sprekende verkleedkostuums, eigenzinnig spelletjes, springkastelen en knutselpakketten. Nodigt uw zoon of dochter graag een tovernaar, clown of sprookjesverteller uit, dan helpt Kids & Play u op weg.

Of moet uw kind binnenkort naar een verkleedfeestje? Bij Kids & Play vindt u een gepaste outfit. Prinsessen, ridders, piraten of astronauten, voor elk kind wat wils.

Kids & Play
Chaussée de Waterloo, 791
1180 Bruxelles
www.kidsandplay.be