Vrijgezellen uit 'Wie trouwt mijn zoon?' hebben hun droomvrouw gekozen
Foto: Vtm
Een lief vinden, dat is waar de vrijgezellen Tom, Rik, Damiano, Sam en Max met hun deelname aan het VTM-programma 'Wie trouwt mijn zoon?' op hoopten. En het ziet ernaar uit dat die droom voor sommigen werkelijkheid zou kunnen worden. Maandagavond hakten de deelnemers tijdens een laatste keuzemoment hun ultieme knoop door.

Damiano was de enige die niet moest twijfelen. Omdat Magali niet op de luchthaven kwam opdagen, vertrokken hij en zijn gezin noodgedwongen alleen met Kasia naar Rome. Maar de twee hebben Magali geen seconde gemist. De romantische stad Rome deed zijn werk, want de eerste kus van Damiano en Kasia werd een feit. De tortelduifjes trekken naar Thailand.

Rik moest kiezen tussen de lieve, zorgzame Ine of de sportieve Jelle, die Rik 'de vrouwelijke versie van mezelf' noemde. Mama Suzanne merkte op dat twee identieke karakters regelmatig botsen en ook Rik bleek meer te voelen voor Ine. Zij mag mee naar Zuid-Afrika.

Sam zat met een luxeprobleem. Hij is zowel op Stephanie als Melissa verliefd en ook de twee meisjes zijn wild van hun vrijgezel. De hele reis lang nam Stephanie het meeste initiatief, maar op de laatste dag kroop Melissa helemaal uit haar schelp. Een beetje te laat, want Sam koos er toch voor om Stephanie mee te nemen naar Sint-Maarten en Guadeloupe.

Tom was de hele vakantie meer geïnteresseerd in zijn maatje Kimberley, terwijl Wencke als een dochter was voor Toms ouders Ingrid en Marnix. Zij hoopten dan ook dat hun zoon voor haar zou kiezen, maar het mocht niet zijn: hij koos voor Kimberley. Zij mag Tom vergezellen naar New York. 

Ook Max’ mama Chantal zag haar zoon kiezen voor iemand bij wie ze zelf haar twijfels bij had. Al heeft ze de enthousiaste Nikita graag, toch had Chantal een grotere boon voor de rustige Daisy. Nikita mag samen met Max naar de parelwitte stranden van Mauritius.