Mirakel: doodzieke Bee Gee Robin Gibb mag naar huis
Foto: photonews
Het zag er even heel slecht uit voor Bee Gee Robin Gibb. Achttien maanden geleden kreeg de 62-jarige artiest te horen dat hij lever- en darmkanker had. Hij werd geopereerd, maar sukkelde midden april in een diepe coma als gevolg van een longontsteking. Artsen vreesden voor zijn leven, maar nu is hij uit zijn coma ontwaakt. Als alles goed blijft gaan, mag hij volgende week zelfs naar huis.

‘Robin is nog zwak, maar hij gaat er elke dag op vooruit’, aldus een vriend van de artiest in The Sunday Mirror. Zijn genezingsproces is een mirakel, want eigenlijk was de artiest ten dode opgeschreven. ‘Zijn vrouw Dwina en de rest van de familie waren op het ergste voorbereid. Nu hopen ze op een spoedige thuiskomst’, aldus nog de bron.

Wanneer Gibb precies naar huis mag, hangt af van zijn behandelende artsen. Hij zal nog veel verzorging nodig hebben, maar het komt goed. Robin Gibb veroverde in de jaren 60 alle hitlijsten met de The Bee Gees, het trio dat hij oprichtte met zijn tweelingbroer Maurice en oudste broer Barry. Maurice bezweek in 2003 aan een hartaanval.