'Miley Cyrus snijdt zichzelf'
Foto: pn
Het gaat niet goed met Miley Cyrus. Althans, dat beweert celebrityblogger Perez Hilton. Hij is ervan overtuigd dat de popster zichzelf verwondt.

‘Ik wil dat Miley Cyrus gelukkig en gezond is, maar ik ben er eigenlijk niet zo zeker van of dat wel het geval is’, schrijft hij op zijn site. Hilton beweert dat de 20-jarige zangeres mentale problemen heeft en zichzelf snijdt. Om dat te bewijzen, plaatste hij een foto van de brunette online waarop enkele krassen te zien zijn op haar pols.

Volgens de blogger verspreidt Cyrus ook alarmerende boodschappen via Twitter. ‘Littekens herinneren ons aan moeilijke tijden die achter de rug zijn, niet aan de moeilijke tijden die nog moeten komen’, is er zo een van. Een goede vriend van de zangeres vraagt zich af waar Hilton dat allemaal vandaan haalt. ‘Miley snijdt zichzelf helemaal niet’, vertelde de bron aan Gossip Cop.

Cyrus werd enkele weken geleden wel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De zangeres had met een keukenmes in haar vinger gesneden tijdens het koken. Onopzettelijk, dat spreekt.