Patrick De Witte (pdw) nieuwe hoofdredacteur P-magazine
Patrick De Witte Foto: © Michiel Hendryckx
Patrick De Witte (pdw) gaat vanaf mei als hoofdredacteur van P-Magazine aan de slag. Dat meldt uitgever Think Media zaterdagochtend.

Als Vlaamse columnist en producent van televisieprogramma’s is De Witte bekend van zijn columns in onder meer Humo, MaoMagazine, Deng, De Standaard en De Morgen. De Witte is ook de drijvende kracht achter het tv-productiehuis 3Keys, waar hij programma’s maakte als 'Kijk eens op de doos', 'De Vloek van Vlimovost' en 'Comedy Casino'.

De Witte denkt dat men voor P-Magazine na bijna 15 jaar iets anders wil. 'Mijn profiel geeft aan welke richting dat is. Ik sta bekend als een balsturig figuur, iemand die bovendien niet te beroerd is om de hand te bijten die voedt. Dat ze bij Think Media mij desondanks het vertrouwen schenken, ben ik geneigd als iets héél positiefs te beschouwen. Verandering heeft tijd nodig. Ik zal dus ook mijn tijd nemen en vooral: met de redactie een nieuwe lijn uitzetten.'

'We zien er erg naar uit om met Patrick opnieuw de bakens voor P-magazine uit te zetten. P-magazine is een fantastisch blad dat bekend staat om zijn eigen stijl en zijn eigenwijze humor. Pdw belichaamt helemaal de koers die we met P-magazine uit willen', zegt Jorn Van Besauw, Publishing Manager bij Think Media.
 
'Hij beschikt over redactioneel een erg sterke visie en staat bekend om zijn hoog gehalte schalkse en sceptische humor. Pdw zal zijn troeven ten volle kunnen uitspelen. De komende weken zullen we samen de tijd nemen en bekijken waar en hoe pdw zijn stempel op het magazine zal drukken.'