Lisa Del Bo, Paul Severs en Lindsay op Schlagerfestival
Foto: Photonews
De voorverkoop voor Het Schlagerfestival 2013 in de Ethias Arena in Hasselt loopt als een polonaisetrein. Om de grote vraag naar kaarten verder te kunnen beantwoorden, hebben de organisatoren een derde concertdag toegevoegd. Lisa Del Bo, Paul Severs en Lindsay zijn de eerste namen die bekend werden gemaakt.

'We willen het publiek trakteren op vlotte en populaire feestmuziek die tot het Vlaamse of Nederlandstalige muziekerfgoed behoort en die iedereen spontaan mee kan zingen, ongeacht zijn of haar leeftijd', klinkt het bij de organisatie. Ook het programma van Het Schlagerfestival 2013 zal naar die normen worden ingevuld. Lindsay en Paul Severs zullen er alvast bij zijn, net als Lisa Del Bo, die het festival zal inleiden.

Het zal voor twee van de drie artiesten niet de eerste keer zijn dat ze Hasselt laten meezingen en -dansen. Lindsay en Paul Severs betraden al drie keer het podium van het festival, terwijl Lisa Del Bo voor de eerste keer de Ethias Arena zal charmeren met haar muziek. Via de website kunnen fans van schlagers de affiche zelf aanvullen. De organisatie belooft rekening te houden met de voorstellen die ingestuurd worden.

Daarnaast krijgt het evenement nu ook een derde concertdag. Nog voor de eerste artiestennamen bekend werden gemaakt, was er een stormloop op de kaarten voor de shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Om te kunnen beantwoorden aan alle geïnteresseerden, heeft de organisatie een extra datum, 29 maart 2013, toegevoegd.

Kaarten voor Het Schlagerfestival 2013 kosten 34 en 38 euro. Wie voor 1 mei bestelt, krijgt een vroegboekkorting van twee euro.

Meer info: www.hetschlagerfestival.be