Cream en Belmodo.tv belonen fototalent met een passie voor smartphones
Meer info op www.facebook.com/creamlimits en www.belmodo.tv Foto: Cream & Limits
De iPhone app Instagram is een van de populairste applicaties van het moment. Dat blijkt niet alleen uit de talloze Instagramfoto's die opduiken op Facebook. Ook de overname van Instagram door Facebook belooft een mooie toekomst voor de app. En daar spelen de Gentse multibrandstores Cream en Limits handig op in. Samen met Belmodo.tv organiseren ze een fotowedstrijd met smartphones.

Ben jij ook helemaal verknocht aan je smartphone? Dan is de fotowedstrijd van de Gentse multibrandstores Cream en Limits in samenwerking met Belmodo.tv op je lijf geschreven. Het concept is even orgineel als eenvoudig en roept fotoliefhebbers op om hun meest markante foto met hen te delen.

Met deze wedstrijd willen Cream & Limits inspelen op de hype rond Instagram en smartphonecamera's in het algemeen. Daarom roepen ze amateurfotografen en fotoliefhebbers op om hun talent te tonen op de Facebook page van Cream & Limits. De foto's met de meeste likes belonen ze samen met Belmodo.tv en de kledingmerken Selected en Object met een stapel hippe kledingstukken.

Meer info lees je op www.facebook.com/creamlimits of www.belmodo.tv.