Concert Lady Gaga in Sportpaleis in 40 minuten uitverkocht
Lady Gaga Foto: AP
Het concert van Lady Gaga op 29 september in het Antwerpse Sportpaleis is volledig uitverkocht. Op 40 minuten waren alle tickets de deur uit, al is dat geen record: bij haar passage in ons land in 2010 had Lady Gaga het Sportpaleis in amper een kwartiertje gevuld.

Lady Gaga's jongste tour 'The Born This Way Ball' brengt haar op 29 september naar het Antwerpse Sportpaleis. Dat haar optredens steevast op flink wat bijval van de fans kunnen rekenen, bleek andermaal uit de ticketverkoop: op amper 40 minuten waren alle kaartjes de deur uit. Dat is evenwel geen record voor de zangeres in ons land: haar vorige optreden in het Sportpaleis, in 2010, was op amper een kwartiertje uitverkocht.

Intussen is wel een wachtlijst geopend via www.proximusgoformusic.be. Indien er nog tickets vrijkomen voor het optreden, worden die toegekend aan de personen die intekenden op de lijst volgens het principe 'first come, first served'. Ook als er een tweede concert wordt bevestigd, krijgen de geregistreerden als eerste de kans om tickets te reserveren.

Hieronder alvast een nummer om in de sfeer te komen.