Rihanna scheldt fan uit op Twitter
Rihanna Foto: Photo News
Dat Rihanna niet op haar mondje gevallen is, wisten we al langer dan vandaag. Maar door een trouwe fan ‘lelijk’ te noemen overschrijdt ze haar morele grenzen.

Rihanna werkt momenteel samen met haar ex Chris Brown aan een nieuw nummer. Dat baart veel fans zorgen, want Brown sloeg de popster drie jaar geleden bont en blauw tijdens een ruzie. Fans uiten hun bezorgdheid of ongenoegen maar beter niet via het internet. Tenzij ze een uitbrander van Rihanna zelf willen krijgen.

Een vrouwelijke fan, Jaree Strozier, schreef het volgende op Twitter: “Ik ben mijn respect voor Rihanna kwijt. Samenwerken met je ex die je in het gezicht heeft geslagen is geen mooi zicht.” Die tweet is de ‘We Found Love’-zangeres niet ontgaan. Integendeel, ze stuurde een agressief antwoord naar de vrouw: “Je gezicht is ook niet om aan te zien.” Het virtuele gevecht is momenteel nog aan de gang. “Het zou me niet kunnen schelen als iemand Rihanna's schedel inslaat”, tweette Strozier onder meer terug.

Het is reeds de tweede keer dat de 23-jarige Rihanna zichzelf niet kan bedaren online. Vorig jaar in juni gedroeg ze zich boertig in een McDonald’s. Een fan die haar bezig zag, maakte dat bekend op Twitter. De diva las de bewuste tweet en beantwoordde die met “Fuck You... idioot!”.