Hans Otten niet blij met ‘platte grap’ van Piet Huysentruyt
Hans Otten Foto: © Pol De Wilde - Corelio
Het was een publiek geheim dat Piet Huysentruyt op wraak belustte nadat Hans Otten een grap met hem uithaalde voor het televisieprogramma ‘Bananasplit’. Huysentruyt en de makers van De Nacht Van De Vlaamse Televisiesterren zagen hun kans schoon en sloegen de handen in elkaar om Otten terug te pakken. Maar daar is hij niet heel blij mee, vertelt Otten nu aan Dag Allemaal.

Hans Otten en het bananasplit-team bezorgden Piet Huysentruyt bijna een hartaanval toen ze een grap met de televisiechef uithaalden. Ze spanden Huysentruyt zijn dochter Marie voor hun kar, en liet die aan haar vader beweren dat ze hoogzwanger was van een blaaskaak en op het puntje stond om met hem in het huwelijksbootje te stappen. ‘Poets wederom poets’ moet Huysentruyt gedacht hebben toen hij Hans Otten naar een kuuroord lokte. Daar kreeg Otten een laxeermiddel toegediend, en werd van boven tot onder ingesmeerd met koeienmest. De mop werd getoond tijdens De Nacht Van De Vlaamse Televisiesterren.

En Hans Otten is daar niet erg mee opgezet, vertelt hij aan Dag Allemaal. ‘Zelfs mijn dochter van tien had door dat Piets grap van een totaal andere orde was dan wat wij met hem hebben gedaan.’ ‘Ik begrijp dat Piet op wraak was belust en mij eens goed te kakken wilde zetten. Geen probleem, alleen proberen wij bij ‘Bananasplit’ wel respect voor het ‘slachtoffer’ te bewaren. Terwijl Piet heel ver is gegaan.’