Teddy Chevalier verbrand aan benen na autobrand
Teddy Chevalier Foto: Photo News
Teddy Chevalier is ontslagen uit het brandwondencentrum van Rijsel, waar de aanvaller eerder vandaag was opgenomen. Zijn toestand is onder controle, hij kan thuis verder herstellen en zal de komende weken in behandeling blijven en verdere controles ondergaan.

'Zijn toestand is onder controle, hij kan thuis verder herstellen en zal de komende weken in behandeling blijven en verdere controles ondergaan', meldt zijn club. Tegen de start van de voorbereiding zal hij vermoedelijk minstens een individueel programma kunnen volgen, zodat het er momenteel naar uitziet dat de competitiestart niet in het gedrang komt.

Teddy Chevalier, de Franse spits van Zulte Waregem, raakte vrijdagmorgen zwaar verbrand aan zijn beide benen na een brand van zijn auto in zijn woonplaats in Denain bij Valenciennes.

Iets voor 11u vrijdagmorgen vloog de auto in brand in de garage van het ouderlijk huis van de aanvaller. Chevalier wilde het vuur zelf doven, maar raakte daarbij verbrand. De brandweer van Denain en Douchy moest uitrukken om de brand onder controle te krijgen. Chevalier liep tweedegraads brandwonden op en werd naar het ziekenhuis van Rijsel overgebracht.

De 22-jarige Chevalier speelt sinds vorig seizoen bij Zulte Waregem en was in 36 duels goed voor 13 doelpunten..De 22-jarige Chevalier speelt sinds vorig seizoen bij Essevee en was in 36 duels goed voor 13 doelpunten.