Een baby van vijf maanden uit het Amerikaanse Florida raakte zwaar verbrand nadat zijn moeder heet water over hem gegoten had. Ze probeerde hierdoor een spin te verjagen die op de baby zat. Dat schrijft de Amerikaanse krant St. Petersburg Times.

De 27-jarige Krystal Cummings wilde haar zoontje van vijf maanden in bad stoppen toen ze een spin zag lopen in de nog lege badkuip. Ze draaide de warmwaterkraan open en probeerde de spin te verdrinken.

De spin ging echter lopen en kroop over de baby. De moeder reageerde meteen en zette haar zoontje onder de lopende kraan om de spin weg te spoelen. 'Ze had het niet door dat het water ondertussen al heel warm was,' staat in het politierapport te lezen. 'Ze besefte het pas toen haar zoontje het uitschreeuwde van de pijn.'

Ze spoelde hem meteen af met - koud - water, wikkelde hem in een handdoek en reed in paniek naar de dichtstbijzijnde brandweerkazerne. Van daaruit werd hij met een helikopter overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn tweedegraadsverbranding verzorgd werd.