Gehoorproblemen voor Tom Barman
Foto: koen bauters
Tom Barman, frontman van dEUS en dj, mag wegens gezondheidsproblemen een tijdje niet plaatsnemen aan de draaitafel. Hij kampt met overlast aan het oor, een typisch verschijnsel bij muzikanten en dj’s. Dj Stijn vervangt hem op 22 september bij de seizoensopening van het cultuurcentrum in Mechelen.
Barman kampt met geluidsoverlast aan zijn oor en mag van de dokter niet in te luide ruimtes komen, zegt zijn manager Christian Pierre woensdag aan Belga. "Het is zeker niet erg, maar een typisch verschijnsel bij muzikanten en zeker bij dj’s.

Aangezien dEUS bezig is aan de opnames van de nieuwe cd moesten we keuzes maken. En daarom zal hij een tijdje niet achter een draaitafel plaatsnemen", aldus Barmans manager. De nieuwe cd van dEUS zou mogelijk begin 2008 klaar zijn.

De seizoensopening van het Cultuurcentrum van Mechelen vindt plaats op zaterdag 22 september. Freddy De Vadder, Alamo Race Track en Absynthe Minded staan op de affiche. Normaal zou Barman de avond afsluiten, maar hij wordt nu vervangen door dj Stijn en diens broer Raphaël.