Ook tweede concert dEUS in Vorst uitverkocht
BRUSSEL - Ook het tweede concert van de Antwerpse groep dEUS in Vorst Nationaal is uitverkocht. Ook dit maal vlogen de tickets op enkele uren tijd de deur uit.
Eerder deze week kondigde de groep een eerste optreden aan in Vorst Nationaal. De ticketverkoop voor dat concert begon donderdagmorgen. Om één uur waren alle tickets de deur uit.

Omdat de vraag naar tickets enorm groot bleek, werd besloten een extra concert in te lassen op donderdag 2 maart. Dat concert is inmiddels ook uitverkocht.

Het management heeft al laten weten dat er zeker geen derde concert in Vorst bijkomt. Wel lijkt het er sterk op dat dEUS nog te zien zal zijn op Rock Werchter 2006. Dat concert zou echter niet op het grote podium, maar in de Pyramid Marquee plaatsvinden.

dEUS is de vierde Belgische band die er in slaagt Vorst Nationaal uit te verkopen. Eerder slaagden Axelle Red (1999), K's Choice (2000) en Novastar (2004) daarin.

AB

Deze week verzorgde het herboren dEUS drie optredens in de Ancienne Belqique in Brussel. De tickets voor dit drieluik waren in een recordtijd van 2,5 uur de deur uit. Het nieuwe album Pocket Revolution is intussen al goed voor goud in ons land.

De groep is momenteel bezig aan een uitgebreide toernee door Frankrijk en de Benelux. Later zijn ook concerten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland gepland. Begin volgend jaar trekt de groep naar de Verenigde Staten, Japan, Rusland en Israël