ANTWERPEN - Twee Polen zijn vrijdagnacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de Carnotstraat in Antwerpen. De twee mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.
De feiten deden zich voor omstreeks 1.30 uur in de Carnotstraat in Antwerpen ter hoogte van de Ommeganckstraat. Drie Poolse mannen van 28, 27 en 25 jaar liepen er rond. Een van hen ging even een café binnen. Zijn twee vrienden bleven buiten wachten. Daarop ontstond een discussie tussen de twee wachtende Polen en een man en een vrouw die voorbij kwamen. De ruzie escaleerde. Er werd een mes getrokken en de twee Polen liepen daarbij zware verwondingen op.

Een van de Polen kreeg enkele messteken in de bovenarm en de schouder. De toestand was ernstig. Mogelijk moet de arm geamputeerd worden. De andere Poolse man kreeg messteken toegediend in de rug. Er is voorlopig nog geen spoor naar de daders. Ook het mes is nog niet teruggevonden. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.